Сайтът използва "бисквитки", които ви дават възможност за използването на всички функции на сайта, за статистика и подобряване на качеството на предлаганите услуги.

Защита без граници
НАЦИОНАЛНА СТРУКТУРА ЗА СИГУРНОСТ И ОХРАНА

За нас

"Делта Гард" ООД е лицензирана охранителна фирма, действаща на територията на цялата страна, на база национални лицензи за охрана на имущество, масови мероприятия, лична охрана и реакция на сигнално-охранителна техника.

Освен обичайните услуги за дейности, "Делта Гард" ООД е иноватор в охраната на малки населени райони (села) и общини, земеделски площи, защита от незаконна дървосеч, защита на лицензионни и авторски права, както и консултации на физически и юридически лица относно сигурността на фирмата и тяхното семейство.

Фирмата прецизно подбира своите служители, които са бивши или настоящи спортисти по бойни спортове, бивши служители на МВР и хора в сферата на сигурността и безопасността.

Основен подход на работа са както използването на специално дресирани кучета и коне, така и техническо оборудване, като радиостанции, уреди за нощно виждане, метал детектори, видео наблюдение и помощни средства, съгласно ЗЧОД.

за нас

Защо да изберете услугите на "Делта Гард"?

Екипът ни "Делта Гард" ООД предлага:

  • ефективна охрана на разумна цена;

  • оптимално съчетаване на интересите на клиента, изискванията на МВР и собствената концепция за надеждност и сигурност;

  • гарантиране на принципите на професионалната отговорност, коректност и лоялност към своите клиенти.

© 2019 Delta Guard Ltd. All rights reserved.
Web analysis, design and development by Balkan developments Ltd.