0700 20 701

За поредна година шампионатът „Шипка – Дамасцена“ премина без инциденти благодарение на охраната на „Делта гард“

За поредна година шампионатът „Шипка – Дамасцена“ премина без инциденти благодарение на охраната на „Делта гард“
септември 25, 2018 deltablogger

източник: Times.bg

50 служители и 12 автомобила на фирма „Делта гард“ обезпечиха сигурността при провеждането на тазгодишното издание на планинския шампионат на България  – „Шипка – Дамасцена 2018“.

Охраната на двудневното рали бе подсигурена от служители от фирмените структури от Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица, Дряново и Ловеч.

В продължение на 36 часа гардовете отговаряха да не се допуснат инциденти и хулигански прояви, както и за сигурността на зрителите, и участниците в състезанието.

През нощта служителите на „Делта гард“ са пазили болидите и старта.

„Охраната по мероприятието беше осъществена съвместно с Районното управление на полицията в Казанлък и „Пътна полиция“, като ние охраняваме ралито за втора поредна година“, сподели Николай Минчев,  директор „Организация“ на „Делта гард“.

По думите на организаторите, мероприятието е било охранявано перфектно. Не са били допуснати никакви гафове и инциденти, и няма получени оплаквания относно протичането на ралито.

 

Припомняме, че  тазгодишният шампионат „Шипка – Дамасцена“ бе спечелен от Стефан Стоев от екипа на АРА Моторспорт с Silver Car ЕF10. Габровецът постигна рекорд на трасето при първото качване – 2:23.820 мин. Във второто той отново записа много силен резултат (2:24.140 мин), което му осигури и крайната победа в състезанието.  Втори на Шипка завърши миналогодишният победител в надпреварата Любен Каменов с Мицубиши Лансър Ево 8, а трети-миналогодишният шампион Юлиян Телийски с Мицубиши Лансър Ево 9 от Дунев Рейсинг.