0700 20 701

ОХРАНА НА ЦЕННИ ПРАТКИ

„Делта Гард“ ООД предлага услугата „Охрана на ценни пратки“ – такива могат да бъдат специални документи, предмети на изкуството, предмети от ценни метали и множество други. Компанията разполага със специализирани бронирани автомобили, с които транспортира ценни пратки и товари на територията на цялата страна.

Служителите на компанията са физически подготвени и имат дългогодишен практически опит в осъществяването на тази услуга. Те са оборудвани с модерна комуникационна техника, с която непрекъснато поддържат връзка с Дежурния център на компанията, екипирани са с необходимата техника и действат по стриктно установени методи, за да гарантират безпроблемното транспортиране и съхранение на поверените пратки.

 

В осъществяването на този вид услуги, „Делта Гард“ ООД залага на предварителната подготовка, която включва: детайлно планиране на маршрута, по който ще бъде извършено транспортирането, разработване на защитна концепция с екипа, който ще бъде ангажиран, план при възникване на евентуални рискови ситуации.

С „Делта Гард“ ООД Вашите ценни пратки и товари са в сигурни ръце.