0700 20 701

Умната охранителна система

Умната охранителна система
декември 6, 2021 Delta Guard

Освен обичайните услуги за охранителни дейности, Делта Гард е и иноватор в сигнално-охранителна техника за опазване на вашия дом или бизнес.

Част от каталога с услуги на компанията вече е и професионалната безжична система за сигурност AJAX!

Оборудването на AJAX е с най-висока степен на надеждност сред безжичните системи за сигурност. Без кабели, без пробиване, вие можете да управлявате системата за сигурност във вашия дом или офис само през смарт устройството си и да го командвате от всяка една точка на света. Чрез системата на AJAX можете да управлявате и електроуредите си вкъщи или офиса – вие решавате кога да се включи климатикът, бойлерът на вилата или осветлението на двора. Умната СОТ система е подходяща както за вече изградени помещения, така и за тепърва строящи се, с възможност за интегриране в смарт хаус система.

С максимално улеснения си софтуер /приложение/ за управление, AJAX системите стават предпочитана услуга за сигурност, включваща всички важни и нужни условия за сигурност:

  • Видео наблюдение
  • Аларма
  • Пожароизвестяване
  • Детекция при наводнение
  • Sms, push-notification или позвъняване за известяване
  • Паник бутон
  • 24/7 екип, който при сигнал пристига на адрес
  • 24/7 възможност за контрол и наблюдение през смарт устройство и от разстояние

Делта Гард предлага голям набор от решения, с които да повишите сигурността на вашите обекти. Експертите на компанията могат да ви консултират при избора на подходящата техника и решение за сигнално-охранителна техника за вашия обект съобразно неговото разположение, изискванията, които имате, рискове, които следва да се вземат предвид.

Пълният набор от услуги в областта на СОТ включва консултация на обекта за избор на подходящата техника, инсталиране на техниката, настройване и тестване на техниката, обучение за работа с техниката, постоянен мониторинг и реакция при кризисна ситуация.

Станете част от новата смарт сигнално-охранителна система с AJAX и Делта Гард!